Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд си припомни отстраняването на

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд си припомни отстраняването на
Коментари Харесай

Рашфорд: Никога няма да забравя как Лукаку ми даде да бия дузпата срещу ПСЖ

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд си напомни отстраняването на Пари Сен Жермен на осминафиналите на Шампионската лига през сезон 2018/19 и благодари на тогавашния си съотборник Ромелу Лукаку, който му даде дузпата, класирала отбора напред.

“Нека ви опиша една дребна история за Ромелу Лукаку. Играхме против ПСЖ в реванш от Шампионската лига с дребен късмет да продължим напред. Губим с 2:0 след първия мач. След две минути Ром вкара. След 30 минути Ром отново вкара. Трябваше ни още един гол, с цел да се класираме. 94-ата минута - дузпа… Ром отиде, взе топката и ми я даде. Той знаеше, че това е моят миг. Той знаеше, че аз ще вляза в новините, вкарвайки дузпата, и нямаше нищо срещу това, като пренебрегва обстоятелството, че точно той беше най-ключовата част от този триумф. Това ви споделя всичко, което би трябвало да знаете за Ромелу Лукаку. Самоотвержен, екипен играч… Никога не го е боязън да помрачи своята светлина, с цел да може другите да блеснат. Това е моят брат и аз го ценя”, написа Рашфорд в Туитър.

“Моят брат за цялостен живот! Какъв популярен миг, братко, една от най-хубавите нощи в моята кариера! Както казахме преди мача, ние щяхме да класираме тима напред! Моят партньор”, отвърна актуалният нападател на Интер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР