Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд си е организирал 12-часов

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд си е организирал 12-часов
Коментари Харесай

Алкохолен маратон: Рашфорд са напукал с текила

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд си е провел 12-часов запой с текила в Балфаст, след който е бил комплициран да си легне с облеклата в три часа сутринта преди петъчната подготовка на тима, която англичанинът пропусна с обяснението, че е болен.

Това е разказала от първо лице пред „ Сън “ сервитьорка, която е обслужвала нападателя и неговата компания, след което е била поканена от него да се причисли към празненството. Според сервитьорката, чието име е Сара Адаир, Рашфорд не е спирал с текила шотовете и коктейлите и задачата му явно е била да се напие.

„ Не съм сюрпризирана, че е пропуснел тренировката на идващия ден, като се има поради какъв брой късно си легна и какъв брой бе изпил. Сигурно е знаел, че няма да бъде в положение да играе футбол “, споделя Сара, която изяснява по какъв начин е приела предлагането да се причисли към групата, откакто промяната ѝ в първото заведение, което е посетил Рашфорд, завърши.

„ Никога преди не бяха излизала с футболист от Висшата лига, тъй че си споделих „ Защо не? “. Дори не знаех какъв брой необичайно ще бъде “.

Според нейния роман Рашфорд я е разпитал за клубове, които работят и след нормалното време на затваряне в три сутринта. След това тя се е прибрала в дома си, с цел да се подготви, и се е явила на уговорената среща, където е чакала повече от два часа, до момента в който пристигна кола, която да я откара до заведението, където е траял Рашфорд.

Охраната я е помолила да съобщи телефона си и да на споделя на никого с кого и къде отива. Все отново ѝ е било позволено да се обади на майка си. След това е била закарана в италиански ресторант, вторият етаж от който е бил нает от Рашфорд за него и компанията му, в която с изключение на неговият непосредствен другар, който той посети в Белфаст, е имало и още две дами.

Според думите на Сара приятелите на Рашфорд са му напомнили, че той е на подготовка на идната заран, само че нападателят е декларирал, че желае да отидат в нощен клуб. Там компанията поръчала нови питиета, а звездата на Манчестър Юнайтед се скарал с французойка, която била част от компанията. Тя се разгневила, тъй като по нейните думи футболистът се целувал с друга жена. Към два часа след среднощ приятелите на Рашфорд и защитата му споделили, че е време да си ляга, тъй като е прекомерно пийнал. Цялата компания тръгнала към хотела, в който би отседнал Рашфорд. Сара тръгнала да се качва с останалите, само че чула още веднъж скандал сред французойката и нападателя, който в последна сметка изхвърлил движимостите ѝ на открито, след което тя била откарана от защитата в дома си. Рашфорд бил толкоз пийнал, че изпуснал личната си чанта и разсипал огромно количество банкноти. Играчът бил толкоз зле, че единствено се подпирал на стената.

„ Трябваше да го хвана и да му оказа помощ да се качи до леглото си. Беше изцяло облечен и допускам, че просто е примрял по този начин. Дори не се зави “, споделя Сара, на която било препоръчано да спи в друга стая. Така и станало, а когато авторката на този роман се събудила в 9.30 сутринта, попитала по кое време Рашфорд си е тръгнал. Било ѝ отговорено, че той и антуражът му са напуснали хотела в 5 часа сутринта.

В последна сметка, както е известно, Рашфорд пропусна тренировката, а по-късно бе изваден от групата на Манчестър Юнайтед за мача с Нюпорт Каунти. Вчера той и неговият сътрудник, който е и брат на футболиста, се срещнаха с мениджъра на тима Ерик загар Хаг. Късно вечерта от „ Олд Трафорд “ излязоха с изказване, че Рашфорд е поел отговорност за дейностите си и въпросът към този момент е завършен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР