Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд потвърди думите си, че

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд потвърди думите си, че
Коментари Харесай

Рашфорд за Оле: Няма по-добър от него за Ман Юнайтед

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд удостовери думите си, че Оле Гунар Солскяер е индивидът, от който няма по-добър, който да води Манчестър Юнайтед напред. Норвежецът бе разгласен за непрекъснат управител на тима през март след серия от мощни резултати, до момента в който бе краткотраен ментор, само че след уволнението на Маурисио Почетино от Тотнъм Хотспър небрежно се прокраднаха информации, че аржентинецът ще бъде новият треньор на „ алените дяволи”.

Рашфорд се намира в солидна форма при Солскяер и е основен фактор за удължаването му на контракта си клуба през юли. „ Нямаше съмнение у мен дали да подпиша нов контракт. Смятам, че същото е с Оле. Той желае да е тук и за мен е най-хубавият треньор в света. Намираме се на една страница, която желаеме да опишем с огромни букви в историята на клуба. Той е страховит човек и има интерес към клуба на сърцето си, тъй че няма по-добър човек за него”, призна още Рашфорд.

Ман Юнайтед се любува на най-ужасния си старт в лигата от 33 години насам, откакто след 12 мача е на девет точки от Топ 4 и е седми, само че въпреки всичко продължава игрите си в Купата на Лигата, ФА Къп и Лига Европа.

Рашфорд удостоверява, че класиране в Шампионската лига през сезона няма да е задоволителен триумф, откакто Ман Юнайтед желае да печели купи. „ Минаха 18 месеца, откогато спечелихме последната купа (бел.ред: точо са две години и половина). Ако тази година се класираме в Топ 4, само че не вземем купа, то няма да е задоволително. Трябва да спечелим титли и да се утвърдим в шампионата, с цел да квалифицираме сезона като сполучлив. За мен това е значимо, за почитателите е значимо и за всички тук”, добави още нападателят на северозападния клуб.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР