Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд подписа нов договор с

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд подписа нов договор с
Коментари Харесай

Рашфорд подписа нов договор с Манчестър Юнайтед

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд подписа нов контракт с клуба, който ще го задържи на “Олд Трафорд ” най-малко до 2023-та година, потвърдиха “червените дяволи ” през днешния ден.

Новият договор на Рашфорд е за 4+1 години, като от клуба не оповестяват параметрите по контракта, само че съгласно някои източници в Англия 21-годишният футболист може да получава до 300 хиляди паунда на седмица според от представянето си и триумфите на тима. “Манчестър Юнайтед е всичко в живота ми, откогато съм 7-годишен. Този клуб ме е построил като футболист и персона и за мен е привилегия да нося екипа. Искам да благодаря на Оле и екипа му за всичко, което направиха за мен. Ще дам всичко от себе си, с цел да върнем клуба там, където принадлежи и да донесем на почитателите трофеите, които заслужават ”, разяснява след подписването на контракта Рашфорд, който към този момент има 170 мача за “червените дяволи ” и 32 за националния тим на Англия.

Мениджърът на отбора Оле Гунар Солскяр също изрази насладата си от постигнатата сделка с Рашфорд. “Маркъс е един от най-талантливите британски футболисти от това потомство. Той е необикновен състезател, който е талантлив с експедитивност и сила. Маркъс е образец, че нашата Академия създава гении. Въпреки че е единствено на 21 години, той към този момент има огромен опит и има фантастично бъдеще с клуба пред себе си ”, сподели норвежецът. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР