Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд, който все още е

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд, който все още е
Коментари Харесай

Рашфорд отметна още един голов дебют

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд, който към момента е едвам на 19 години, продължава да впечатлява с представянето си в своите дебюти. Този път геният направи това и в първия си мач в най-престижната клубна конкуренция - Шампионската лига. Младокът се появи като запаса в дуела с Базел, само че все пак съумя да се разпише и да оформи крайния резултат шест минути преди края. По този метод Рашфорд продължи да се разписва в дебютните си мачове.

Той стартира да прави това още при започване на 2016 година, когато дебютира за първия тим на Манчестър Юнайтед в дуела от Лига Европа против Мидтиланд. Тогава геният се регистрира с два гола. Толкова вкара и в дебюта си в Премиър лийг против Арсенал. Последва попадение в дебюта му за мъжкия тим на Англия(контролата против Австралия). След това Рашфорд записа хеттрик и в първия си мач за националния тим до 21 години (европейската подготовка против Норвегия). Нападателят не пропусна да се разпише и при дебютната си изява за Купата на Лигата (срещу Нортхамптън).

Единственият пропуск на Рашфорд в негов дебют е в шампионата за ФА Къп. Нападателят стартира като титуляр за Манчестър Юнайтед в мача с Уест Хам, който приключва 1:1. Рашфорд този път няма шанса да се разпише, само че въпреки всичко го прави в преиграването на " Ъптън Парк ", където неговият тим печели с 2:1.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР