Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд иска първо да прецени

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд иска първо да прецени
Коментари Харесай

Рашфорд очаква елитни гаранции от Юнайтед, за да преподпише

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд желае първо да реши дали управлението на клуба в действителност има намерение да стори всичко допустимо по завръщането на тима в европейския футболен хайлайф и едвам тогава ще възобнови своя контракт.

21-годишният футболист, който е младеж на „ алените дяволи”, има договор за още 2 сезона, след което би могъл да смени клубния си отбор против отплата. Юнайтед непременно желае да избегне сходна развръзка, по тази причина пробва да възобнови съглашението.

Рашфорд желае преди да постави параф да получи ясни гаранции, че клубът ще се движи във вярната посока, откакто Юнайтед приключи сезон 2018/2019 на 6-о място. През последните две акции младокът привикна да играе в Шампионската лига, само че в този момент ще би трябвало да се задоволи с Лига Европа.

„ През идващия сезон би трябвало да се върнем към метода, по който Манчестър Юнайтед играе. Това е най-важното”, написа играчът в обществените мрежи. „ Трябва да намерим тази подготвеност и да отговорим по верния метод.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР