Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е поел отговорност пред

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е поел отговорност пред
Коментари Харесай

Рашфорд пое отговорност за дисциплинарното нарушение и случаят е приключен, обявиха от Юнайтед

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е поел отговорност пред управлението на клуба за нарушаването на дисциплинарния устав, потвърдиха от клуба. В средата на предходната седмица британският национал пропусна подготовка на отбора, откакто преднината към този момент бе на празненство в клуб в Белфаст.

Снимките на Рашфорд от нощното заведения бързо се появиха в медиите и казусът се трансформира в скандал, а 26-годишният футболист бе изваден от групата на отбора за дуела с Нюпорт Каунти от четвъртия кръг на ФА Къп през уикенда. Тогава мениджърът на " алените дяволи " Ерик загар Хаг съобщи, че това е " вътрешен въпрос, с който той ще се занимава ".

В последна сметка от клуб потвърдиха публично, че е имало нарушаване на вътрешния устав. " Маркъс пое отговорност за дейностите си. Проблемът бе позволен по отношение на вътрешния дисциплинарен устав и казусът към този момент е завършен ", обявиха от Юнайтед.

Това значи, че Рашфорд най-вероятно ще се завърне в игра за идното посещение на Уулвърхемптън в четвъртък в мач от Висшата лига.

️ “Marcus has taken responsibility for his actions. This has been dealt with as an internal disciplinary matter, which is now closed ”

Manchester United have released a statement in response to recent media reports about Marcus Rashford ️
— Sky Sports News (@SkySportsNews)





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР