Нападателят на Манчестър Юнайтед - Маркъс Рашфорд, е купонясвал в

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед - Маркъс Рашфорд, е купонясвал в
Коментари Харесай

Рашфорд празнувал до късно с приятели след разгрома от Ман Сити

Нападателят на Манчестър Юнайтед - Маркъс Рашфорд, е купонясвал в нощен клуб след тежкото проваляне в градското дерби против Манчестър Сити с 0:3, преди да се яви за подготовка в понеделник сутринта, твърди The Telegraph. Предполага се, че британският национал е бил в известното нощно заведение Chinawhite в центъра на Манчестър до късно след среднощ, където е чествал рожден ден, проведено от негови близки другари преди загубата на Юнайтед на „ Олд Трафорд “.

Рашфорд, който навършва 26 години през днешния ден (вторник), обаче се е явил в точния момент за тренировката на отбора в понеделник. Празненствата му късно през нощта обаче надали ще се харесат на почитателите на Юнайтед, разочаровани от метода на провалянето от Манчестър Сити и тежкото начало на сезона за тима.

Смята се, че „ алените дяволи “ не са знаели, че Рашфорд ще чества, само че няма и условие играчите да осведомят клуба за сходни обществени задължения. Предполага се, че приятелите на нападателя са уредили събиране в частна зона в Chinawhite, която е известна измежду звездите, и са организирали празненствата известно време преди мача със Сити.

Представителите на Юнайтед и Рашфорд отхвърлиха коментар по тематиката. Не е ясно какво е мнението на мениджъра Ерик загар Хаг по отношение на това, защото нидерландецът има строги дисциплинарни стандарти и случаят идва в миг, когато и играчът, и клубът имат проблеми  на терена.

Marcus Rashford parties at nightclub after Manchester United's derby defeat I
— Telegraph Football (@TeleFootball)
Победата на Сити докара до пета загуба на Юнайтед в първите 10 мача от Висшата лига и закъснение с осем точки от четвъртото място, като клубът към този момент е изправен пред сложна борба за класиране за Шампионската лига през идващия сезон. Рашфорд означи единствено един гол в 13 изяви през този сезон и наподобява като бледа сянка на футболиста, който вкара 30 попадения през предишния сезон, което му донесе и нов петгодишен контракт през лятото.

Сега Ман Юнайтед ще се изправи против Нюкасъл в четвъртия кръг на Карабао Къп на „ Олд Трафорд “ в сряда, преди да играе против Фулъм на „ Крейвън Котид “ в шампионата три дни по-късно.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР