Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е изправен пред дилема,

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е изправен пред дилема,
Коментари Харесай

Рашфорд изправен пред дилема дали да остане в Ман Юнайтед

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е изправен пред алтернатива, защото чака да получи нов контракт от клуба. Следващият контракт ще обхване пиковите години от кариерата му и той би трябвало да реши дали да остане предан или да преследва ново предизвикателство, написа вестник „ Daily Mail “.

На 24-годишния състезател му остават 18 месеца от настоящето съглашение, съгласно което получава по 200 000 паунда на седмица. Изданието предвижда, че диалозите сред управлението на Юнайтед и футболиста ще започват напролет. В момента обаче той не се намира в най-хубавата си форма - даже в противен случай, положението му като че ли се утежнява от мач на мач. В срещата с Астън Вила за Купата на Англия част от почитателите изляха гнева си върху него, макар обстоятелството, че е в Юнайтед от дете.

Изборът на нов управител на Червените дяволи също евентуално ще повлияе много съществено. Както е известно, германецът Ралф Рангник напуща поста след края на сезона, а идващият ментор би трябвало да има отношение към 24-годишния нападател.

Фактът, че Рашфорд има проблеми с душeвността не са от в този момент. Той призна преди дни, че през лятото се е обърнал към психолог след финала за Евро 2020, където домакините на финала паднаха с дузпи от Италия.

Рашфорд споделя по какъв начин с дни не е ставал от леглото, отказвайки да приема неуспеха на тима. Мениджърът на националния тим Гарет Саутгейт го смени тъкмо преди серията от дузпите, лишавайки го от опция да помогне за възможна купа.

През този сезон Маркъс Рашфорд вкара три гола и даде една асистенция в 15 мача за Манчестър Юнайтед.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР