Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е бил списъка с

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е бил списъка с
Коментари Харесай

Килиан Мбапе искал да играе с Маркъс Рашфорд в ПСЖ

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е бил листата с стремежи на Килиан Мбапе, който е той е връчил на шефовете на Пари Сен Жермен това лято.

Самият Мбапе избра да подпише нов тригодишен контракт с парижани по-рано тази година, който ще го задържи във френската столица до юни 2025-а година. Това подсигурява, че той няма да се причисли към Реал Мадрид със свободен трансфер това лято, както мнозина чакаха. След това се появиха голям брой информации, в които се твърдеше, че Мбапе ще има огромно въздействие върху спортните решения на клуба като част от новото му тригодишно удължение на контракта.

ПСЖ взе шестима нови играчи през лятото, в това число квартетът в полузащитата Фабиан Руис, Ренато Санчес, Карлос Солер и Витиня, дружно със бранителя Норди Мукиеле и нападателя Уго Екитике чартърен от Реймс. И въпреки всичко спортнит шеф Луис Кампос отрази, че не е толкоз удовлетворен от това по какъв начин се е развил трансферният прозорец за клуба.

Сега „ RMC Sport “ разкрива, че Мбапе е изискал от Кампос и управлението на първенците да подпишат с нов нападател, с който да играе дружно, измежду които е бил Маркъс Рашфорд. Той също е загатнал името на Роберт Левандовски, който се причисли към Барселона от Байерн Мюнхен, дружно с Усман Дембеле от Барса (б.р - съотборник на Мбапе във Франция) и Джанлука Скамака, който подписа с Уест Хем от Сасуоло.

Рашфорд е най-интересното име в листата, откакто 24-годишният футболист претърпя сложен сезон предходната годин, когато се регистрира със единствено пет гола в 32 мача. Тази форма го извади от националния тим на Англия, само че формата му се усъвършенства от началото на новата акция под управлението на новия управител Ерик загар Хаг.

ПСЖ завоюва 10 от първите си 11 мача този сезон във всички шампионати и сега е отпред в Лига 1 с 22 точки от първите си осем мача в шампионата.

Manchester United striker Marcus Rashford was on Kylian Mbappe’s transfer wish-list handed to Paris Saint-Germain chiefs this summer
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР