Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо може да има интересен

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо може да има интересен
Коментари Харесай

Роналдо с интересен вариант за продължаване на кариерата си - може да се озове в балкански гранд

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо може да има забавен вид за продължение на кариерата си. В последните дни все по-усилено се приказва, че 37-годишният португалец ще напусне " Олд Трафорд " през зимата, откакто ядоса мениджъра Ерик загар Хаг, напускайки авансово терена в мача с Тотнъм.

Като че ли желанието и на двете страни е да се разделят, а това незабавно породи и редица от клюки в каква посока може да поеме нападателят. Една от най-екзотичните предложения към Роналдо може да дойде от Турция и по-конкретно от гранда Галатасарай, настояват информации от южната ни съседка.

Галатасарай искаше Роналдо още през лятото, само че тогава не се стигна до публична оферта. Сега обаче ползата на 22-кратния първенец на Турция е доста сериозен и той е подготвен да стартира диалози за възможен трансфер на португалеца към Нова година.

Много е евентуално Манчестър Юнайтед да се съгласи да пусне Роналдо да си тръгне като свободен сътрудник, стига да се откри клуб, който да е подготвен да поеме голямата му заплата. Това няма да е лесна задача за Галатасарай, който не разполага с чак толкоз съществени финансови благоприятни условия. Въпреки това турците ще създадат опит да договарят непосредствено с португалеца и да го убедят да одобри тяхното предложение.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР