Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо може да има интересен

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо може да има интересен
Коментари Харесай

Интересен кандидат за подписа на Кристиано Роналдо

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо може да има забавен вид за продължение на кариерата си. В последните дни все по-усилено се приказва, че 37-годишният португалец ще напусне " Олд Трафорд " през зимата, откакто ядоса мениджъра Ерик загар Хаг, напускайки авансово терена в мача с Тотнъм. Като че ли желанието и на двете страни е да се разделят, а това незабавно породи и редица от клюки в каква посока може да поеме нападателя. Една от най-екзотичните предложения към Роналдо може да дойде от Турция и по-конкретно от гранда Галатасарай, настояват информации от южната ни съседка.

Галатасарай искаше Роналдо още през лятото, само че тогава не се стигна до публична оферта. Сега обаче ползата на 22-кратния първенец на Турция е доста сериозен и той е подготвен да стартира диалози за възможен трансфер на португалеца към Нова година.

Много е евентуално Манчестър Юнайтед да се съгласи да пусне Роналдо да си тръгне като свободен сътрудник, стига да се откри клуб, който да е подготвен да поеме голямата му заплата. Това няма да е лесна задача за Галатасарай, който не разполага с чак толкоз съществени финансови благоприятни условия. Въпреки това турците ще създадат опит да договарят с непосредствено с португалеца и да го убедят да одобри тяхното предложение.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР