Нападателят на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани ще пропусне следващите три

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани ще пропусне следващите три
Коментари Харесай

Кавани усети строгостта на ФА, отнесе 3 мача наказание

Нападателят на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани ще пропусне идващите три срещи за тима си след наказване, наложено от ФА. Освен това, Асоциацията санкции със 100 хиляди паунда уругваеца поради негова обява на расистка основа през последния месец.

Кавани ще би трябвало да премине и през просветителна стратегия след нарушаването на правилото Е3 на ФА. Така той ще пропусне мачовете на „ алените дяволи” против Астън Вила, Манчестър Сити и Уотфорд.

33-годишният Кавани показа обява в Instagram от почитател, на който имаше расистка дума по отношение на негов съотборник (бел.ред: Маркъс Рашфорд) след успеха с 3:2 над Саутхемптън на 29-и ноември. Тогава Кавани вкара два гола, в това число и подобен в продължението на мача. Публикацията бе изтрита малко по-късно, а Кавани се извини. Иначе, Кавани бе употребявал думите " gracias negrito ", което се смята за неприемливо от регулаторите на ФА, въпреки на неговия език думата " negrito " да не се счита за расистка.

Обхватът на наказването е подобен, че Кавани ще бъде разполагаем за мача на Юнайтед против Ливърпул на " Анфийлд " на 17-и януари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР