Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал ще пропусне финала в

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал ще пропусне финала в
Коментари Харесай

Тежък удар по Манчестър Юнайтед преди финала с Манчестър Сити

Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал ще пропусне финала в шампионата ФА Къп против Манчестър Сити в събота поради травма.

Марсиал пострада в последния мач на Юнайтед за сезона във Висшата лига откакто влезе като запаса в неделния конфликт против Фулъм.

От клуба потвърдиха новината с публично изказване. " Антони Марсиал ще остане отвън състава за финала на ФА Къп против Манчестър Сити поради травма. Прегледите демонстрираха, че става въпрос за мускулно скъсване, което няма да му разреши за вземе присъединяване в дуела на " Уембли " в събота, написаха от Манчестър Юнайтед.
 Наполи се разбра с Манчестър Юнайтед за Ким и изиска 140 милиона евро за Осимен
Наполи се разбра с Манчестър Юнайтед за Ким и изиска 140 милиона евро за Осимен

Ако Юнайтед развърже кесията по този метод, Осимен ще счупи върха на Висшата лига

Френският футболист пропусна първите два мача на Юнайтед от Висшата лига този сезон поради сходни проблеми, до момента в който други леки травми оттогава го ограничиха да вземе присъединяване единствено в 29 срещи във всички шампионати, в които осъществя 9 гола. Марсиал бе титуляр единствено в 11 от тези 21 срещи през сезона, само че се надяваше да попадне в стартовия състав за финала на стадион " Уембли ".

Нападателят, който прекара втората част от предишния сезон чартърен в Севиля, се причисли към Манчестър Юнайтед от Монако през 2015 година за 36 милиона английски паунда и натрупа общо 200 мача във Висшата лига за " алените дяволи ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР