Нападателят на Манчестър Юнайтед – Кристиано Роналдо, определи завръщането си

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед – Кристиано Роналдо, определи завръщането си
Коментари Харесай

Роналдо за завръщането си в Юнайтед: Истинска катастрофа

Нападателят на Манчестър Юнайтед – Кристиано Роналдо, дефинира завръщането си на „ Олд Трафорд ” като „ злополука ”, написа The Sun. Информацията идва от книга, която разказва кариерата на петкратния притежател на „ Златната топка “. В изданието се твърди, че Роналдо е бил трагичен при някогашния краткотраен управител на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник.

Роналдо е останал отчаян от обстоятелството, че не е видял никакъв напредък в клуба в последните години. Той е бил неудовлетворен и от неналичието на вложения в подготвителната база в Карингтън.

Мениджърът на " алените дяволи " Ерик загар Хаг в профил 37-годишния португалец от подготвителния развой на първия тим, откакто футболистът показно напусна пейката на отбора си преди края на мача от 12-ия кръг на Висшата лига против Тотнъм (2:0).

Роналдо изясни държанието си с обстоятелството, че е бил превзет от страсти. Във вторник Манчестър Юнайтед разгласи, че звездата се е върнал към тренировки с първия тим, осведоми Гол.бг. Той към този момент взе присъединяване в мача с Шериф (3:0) от Лига Европа на 27 октомври и означи гол.

Кристиано игра за Манчестър Юнайтед от 2003 до 2009 година, преди да премине в Реал Мадрид. През лятото на 2021 година британският клуб разгласи завръщането на нападателя.

През сезон 2022/23 Роналдо записа 13 мача във всички надпревари, като вкара 3 гола и направи 1 асистенция. Договорът с клуба е до лятото на 2023 г.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР