Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро заяви, че гражданите ще

...
Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро заяви, че гражданите ще
Коментари Харесай

Серхио Агуеро: Ще се борим до самия край - това е моята лична философия и мото на клуба

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро съобщи, че " жителите " ще се борят за купата с Ливърпул до последния вероятен миг. Двата тима се изправят един против различен в неделя на " Анфийлд ". В момента мърсисайдци са водачи в класирането на Висшата лига, а Сити са втори.
 Пеп Гуардиола: В този миг Ливърпул е най-хубавият отбор в света
Пеп Гуардиола: В този миг Ливърпул е най-хубавият отбор в света

" Този тим и играчите му могат всичко "

" Ще се борим до самия край - това е моята персонална философия и мото на клуба. Постигнахме го ясно през предходната година ", показа Агуеро пред клубния уебсайт на " небесно-сините ".

" Този сезон не стартира както искахме и някои от резултатите са разочароващи за нас. Има обаче още дълъг път пред нас. Със сигурност няма да е елементарно, само че кой е споделил, че ще е? Трябва да се доверим на нашата игра, да поставим оптимални старания и, както нормално, да се борим до самия край ", добави аржентинецът.

Агуеро има 13 гола във всички шампионати през сезона и мениджърът Пеп Гуардиола не спести похвалите към него.

" Той е роден да вкарва. Той е извънреден състезател. Но ние имаме двама невероятни нападатели. Той има разнообразни спецификации от тези, които Габриел Жесус има, само че се веселя, че ги имам и двамата ", съобщи Гуардиола.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР