Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро ще се присъедини към

...
Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро ще се присъедини към
Коментари Харесай

Агуеро ще бъде с Ман Сити в Португалия

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро ще се причисли към тима в Португалия за финалния шампионат в Шампионската лига. Аржентинецът напряга всички сили по време на възобновяване си с вярата да играе в някой от мачовете. Шансовете му да се появи на терена на този стадий обаче не са огромни.

Финалният шампионат започва в сряда, а тимът на Пеп Гуардиола стартира присъединяване си в събота, когато се изправя против Лион в мач от четвъртфиналите. Сити отпътува през днешния ден за Португалия, където ще прекара четири дни в тренировки. Агуеро ще се причисли към отбора на по-късен стадий.

Новината, че Серхио ще бъде част от тима, е позитивна за Гуардиола, защото не беше ясно дали има смисъл той да пътува. В негово неявяване Габриел Жезус стартира да играе все по-силно в последно време, тъй че " жителите " нямат огромни терзания за офанзивата си.

Sergio Aguero en-route to Portugal as Manchester City striker makes last-ditch bid to prove fitness https://t.co/jcSf3SFM9f pic.twitter.com/IUQufR2NvY
— Gabriel Jesus (@GJesusFans) August 11, 2020
Сред играчите, които отпътуваха за Португалия, е и Ерик Гарсия, макар че бранителят се чака да напусне клуба. Той няма желание да подпише нов контракт, а актуалният му договор изтича след 12 месеца. Интерес към него има от страна на Барселона. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР