Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро може да е на

...
Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро може да е на
Коментари Харесай

Агуеро може да е на линия за дербито с Ливърпул

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро може да е на линия за дербито с Ливърпул през уикенда. Това призна мениджърът на "гражданите " Пеп Гуардиола преди семейството на Олимпиакос в Шампионската лига във вторник. Агуеро получи контузия в бедрото в мача с Уест Хам на 24 октомври и първичните прогнози бяха, че той ще отсъства от терените към 3 седмици.

"В момента още не мога да кажа дали Серхио ще може да играе против Ливърпул. Неговото положение се усъвършенства, само че към този момент е рано да се каже. Не желаеме той да получи нова контузия. Ако не успее за дуела с Ливърпул, то след паузата за националните тимове сигурно ще можем да разчитаме на него ", разяснява Гуардиола.

Испанецът добави, че против Олимпиакос ще заложи на най-силния вероятен състав и няма да пази силите на играчите си за мача през уикенда. "Не можем да си позволим неверна стъпка в Шампионската лига, тъй като това ще ни докара други проблеми. Искаме да се класираме, а за тази цел би трябвало да спечелим всичките си семейства и най-малко едно гостува. Спечелихме мачовете си с Порто и Олимпик Марсилия и на следващия ден може да създадем още една стъпка към нашата цел ", добави Гуардиола.

Манчестър Сити е водач в групата си в Шампионската лига, само че в шампионата изостава с 5 точки от лидера Ливърпул, въпреки и "гражданите " да са с мач по-малко.
Премиър лийг 8 кръг, събота 7 ноември  Манчестър Сити 17:00  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР