Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро е преборил коронавируса, но

...
Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро е преборил коронавируса, но
Коментари Харесай

На Агуеро ще му трябват няколко седмици, за да се завърне в игра

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро е преборил ковид, само че ще се завърне на терена едвам след няколко седмици, защото е изгубил форма, съобщи мениджърът на отбора Пеп Гуардиола преди гостуването на Бърнли в сряда.

Агуеро, който е голмайстор номер 1 в историята на клуба, не е започвал мач като титуляр от октомври насам, защото с изключение на с ковид трябваше да се оправи и с интервенция на коляното и контузия в бедрото. По всичко проличава, че той ще пропусне и гостуването на първенеца Ливърпул, което е този уикенд.

"Когато човек се разболее от COVID-19, на него могат да са му нужни седмици, с цел да се почувства по-добре. Серхио към момента не тренира на терена. От през вчерашния ден е във фитнеса, само че ще му трябват няколко седмици, с цел да си върне формата. За нас е значимо да можем да разчитаме на него ", изясни Гуардиола.

Испанецът добави, че с изключение на Агуеро гостуването на Бърнли пропущат и бранителят Нейтън Аке и халфът Кевин де Бройне, само че всички останали играчи са здрави. Манчестър Сити се намира в серия от 12 следващи победи във всички шампионати, като отборът оглави класирането във Висшата лига. Под управлението на Гуардиола Сити има 12 победи и 1 тъждество против Бърнли.
Премиър лийг 22 кръг, вторник 2 февруари  Бърнли 21:45предстои  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР