Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро е пострадал след пътен

...
Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро е пострадал след пътен
Коментари Харесай

Серхио Агуеро със счупени ребра след катастрофа

Нападателят на " Манчестър Сити " Серхио Агуеро е потърпевш след пътен случай в Амстердам, оповестяват аржентински медии. По първична информация той е със счупени ребра откакто таксито, в което се е возел, се е блъснало в махленски дирек.

В почивния си ден след успеха на " Сити " над " Шахтьор " Донецкс с 2:0 в Шампионската лига, Агуеро посетил концерт на колумбийската певица Малума в холандската столица. След това се е качил в такси, с цел да стигне до летището. Шофьорът обаче изгубил ръководство над автомобила и се блъснал в дирек за улично осветяване.

От " Манчестър Сити " към момента не са удостоверили за случая. Първият клуб на нападателя " Индепендиенте " обаче разгласява негова фотография в формалния си Туитър и му пожела бързо възобновяване.

¡Fuerza y pronta recuperación @aguerosergiokun! Todo @Independiente está con vos en este difícil momento. pic.twitter.com/JpVHfLYTVD
— C. A. Independiente (@Independiente) September 29, 2017
Ако слуховете за счупени ребра се потвърдят, то аржентинецът ще бъде отвън терена за най-малко 3 седмици. Това значи, че ще пропусне освен няколко мача на клубния си отбор, измежду които и дербито с първенеца " Челси ", а и международните квалификации на " гаучосите " против Перу и Еквадор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР