Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд бе един от героите

...
Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд бе един от героите
Коментари Харесай

Холанд изравни рекорд на Агуеро

Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд бе един от героите в дербито с Арсенал (3:1). Той означи единия от трите гола за своя отбор, като по този начин към този момент има 26 попадения от началото на сезона в Премиър лийг. По този метод той изравни върха на Серхио Агуеро за най-вече голове за " жителите " в един сезон, като по всичко проличава, че скоро ще го усъвършенства.

" Гуардиола направи дребни промени на полувремето. Накрая всеки един от нас сподели нужната класа, от която имахме потребност през днешния ден. Честно казано не си припомням думите на Пеп на почивката, сега просто съм доста благополучен. Смятам, че би трябвало по-често да играем по този по-уличен метод. Горд съм от съотборниците ми. Всички виждаме, че Арсенал е най-хубавият тим този сезон, тъй че да дойдем тук и да спечелим не е по никакъв начин елементарно. Но ние изиграхме необикновен мач и още веднъж сме в борбата за купата ", съобщи Холанд.

Попитан по отношение на върха на Агуеро, той се пошегува, че ще опита да го усъвършенства.

" Ще направя всичко допустимо да го подобря. Тази победа доста ни зарадва. Разбира се, ние спечелихме против Арсенал и бе обикновено да го отпразнуваме. Сега е значимо да влезем в победна серия, тъй като това е нашият жанр ", добави норвежецът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР