Нападателят на Манчесатър Юнайтед Ромелу Лукаку изрази мнение, че критиките

...
Нападателят на Манчесатър Юнайтед Ромелу Лукаку изрази мнение, че критиките
Коментари Харесай

Лукаку: Прогресът ми е най-важното нещо за мен


Нападателят на Манчесатър Юнайтед Ромелу Лукаку изрази мнение, че рецензиите към него напоследък не са оправдани. След страхотното му начало на сезона, реализирайки 11 гола в 10 мача, последва контузията му в глезена, след която белгийският национал не съумя да се разпише нито един път през месец октомври. Въпреки спада във формата, Лукаку съобщи, че се усеща доста убеден в качествата си.

„ Фокусиран съм напълно върху напредъка си година след година. Това е най-важното нещо за мен. Всяка година пробвам да прибавям нещо ново към играта си, съобщи нападателят в изявление за Скай Спортс. „ Според мен доста хората ме подлагат на критика, все едно към този момент съм достигнал лимита си. Не мисля обаче, че това е вярно, защото съм единствено на 24 години. Предпочитам да имам кариера, в която всяка година се развъртвам и в един миг ще доближи върха, разяснява той.

Наясно съм, че разполагам с голям гений и това ми разрешава да върша доста разнообразни неща на терена. Мога да отбелязвам както с левия, по този начин и с десния крайник, с глава, само че също по този начин желая и да сътворявам положения за моите съотборници, и да върша повече асистенции. В момента се намирам в съвършената обстановка, в съвършената възраст и моето предпочитание е просто да спечелвам “, добави още белгийският национал. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР