Нападателят на Лудогорец Спас Делев не съжалява за импулсивната си

...
Нападателят на Лудогорец Спас Делев не съжалява за импулсивната си
Коментари Харесай

Спас Делев: Не съжалявам за реакцията си след гола

Нападателят на Лудогорец Спас Делев не съжалява за импулсивната си реакция след попадението във вратата на ЦСКА при успеха на разградчани с 1:0 против " алените ".

Делев, който е някогашен футболист на ЦСКА, осъществя в добавеното време, след което бурно изрази насладата си пред ултрасите от бранш " Г ", което за малко сътвори съществено напрежение и даже треньорът на вратарите на Лудогорец Здравко Здравков пострада леко.

" Всички мои съотборници се раздадоха на 100 % за този доста значим триумф за нас. Знаехме, че ще бъде тежък мач, почитателите изпълниха стадиона, само че това е хубаво, дано всеки мач да бъде цялостен стадионът ", съобщи Делев.

Всеки, който получи късмет, би трябвало да покаже качествата си. ЦСКА играе пряк футбол, а ние искахме да си подаваме топката. Адреналинът води в такива мачове и на моменти са подведохме по тяхната игра. Прекъсванията поради димките нарушават ритъма на игра, само че и предишният път на " Армията " почитателите прекъснаха мача и вкарахме гол. Реагирах импулсивно при гола, тъй като имаше някакъв човек, който ме псуваше. Не скърбя за тази страст, моята работа е да вкарам гол. Играл съм в ЦСКА, само че в този момент играя в Лудогорец и давам максимума от себе си ", разяснява Спас Делев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР