Нападателят на Лудогорец Пиерус Сотириу отбеляза гол при победата с

...
Нападателят на Лудогорец Пиерус Сотириу отбеляза гол при победата с
Коментари Харесай

Ас на Лудогорец вкара и Кипър оцеля, Крачун реализира, но Молдова изпадна

Нападателят на Лудогорец Пиерус Сотириу означи гол при успеха с 2:0 над Естония, която остави Кипър в Група С на Лигата на нациите. В първата среща на финалния плейаут двата тима не съумяха да си отбележат гол и приключиха 0:0.

Пиерос Сотириу се разписа в 51-ата минута, а малко по-рано Кипър остана с човек по-малко поради червен картон на Сполярик. Преди това обаче островната страна бе повела с 1:0 с попадение на Ционис.

В същото време различен представител на efbet Лига Артур Крачун нямаше шанса на Сотириу. Молдова изпадна в Група D на Лигата на нациите, откакто се провали в другия финалел плейаут против Казахстан.

Молдовците победиха с 1:0 в постоянното време при гостуването си на „ Астана Арена “. Преди това обаче бяха изгубили с 1:2 на собствен терен и по този начин се стигна до осъществяване на дузпи. Артур Крачун се появи в игра в 64-ата минута и бе един от футболистите, които извърши сполучливо 11-метров удар. Той застана на бялата точка четвърти и се разписа. Двама негови съотборници обаче се провалиха незабавно след него и Молдова изпадна в по-долна дивизия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР