Нападателят на Лудогорец Матиас Тисера е отказал да се завърне

...
Нападателят на Лудогорец Матиас Тисера е отказал да се завърне
Коментари Харесай

Нападател на Лудогорец не искал да се връща в Аржентина

Нападателят на Лудогорец Матиас Тисера е отказал да се завърне в родната си Аржентина през лятото, разкриха медии в страната. Той е имал оферти от няколко клуба, само че е декларирал, че все още приоритет за него е да продължи кариерата си в Европа.

Тисера дойде в Разград при започване на 2022 година от Платенсе и в много от срещите бе титуляр, въпреки и да се бореше за място, първо с Пиерос Сотириу, по-късно с Игор Тиаго, а все още с Руан Секо.
 Помощникът на Костов за Левски - Лудогорец: Несправедливост!
Помощникът на Костов за Левски - Лудогорец: Несправедливост!

Кирило Нестеренко не остана безразличен

Към днешна дата активът му със зеления екип е 68 мача, в които е вкарал 22 гола и е дал 7 асистенции. Някои от головете му са със сериозна значителност, като шампионския против Черно море през юни, както и за историческия триумф над Аякс в Амстердам.

Предполага се, че през зимата ще има сериозен интерес към Тисера, който ще попадне в доста деликатна обстановка в Лудогорец, когато швейцарският таран Квадво Дуа се завърне в игра, в случай, че сега титулярен нападател на " орлите " е бразилецът Руан Секо. Така за едно място ще се борят трима индивида, твърди " Мач Телеграф ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР