Нападателят на Лудогорец Квадво Дуа говори пред медиите в Швейцария

...
Нападателят на Лудогорец Квадво Дуа говори пред медиите в Швейцария
Коментари Харесай

Нападател на Лудогорец: Винаги съм искал да играя редовно, а още повече и на международно ниво

Нападателят на Лудогорец Квадво Дуа приказва пред медиите в Швейцария преди първия дуел на " орлите " против Сервет Женева в плейофния кръг на Лигата на конференциите.

Нападателят е желал да премине от Нюрнберг в тима от Първа Бундеслига, само че вместо това се е озовал в редиците на българския първенец. Дуа е един от най-познатите футболисти на Лудогорец в Швейцария, защото е бил футболист на Сервет за един сезон.
 Официално: Лудогорец притегли Ивайло Чочев
Официално: Лудогорец притегли Ивайло Чочев

Двата клуба сполучливо завършиха договарянията по договорката, като халфът към този момент е футболист на " орлите "

" Това не беше най-хубавият ми интервал, не бях употребен доста ", спомни си играчът за времето в Сервет напролет на 2019. След това нападателят мина в Санкт Гален, а откакто означи 15 гола, бе трансфериран в Нюрнберг. Във Втора Бундеслига той вкара 11 попадения. Планът му е бил да премине в първокласен немски отбор, само че " във футбола нещата рядко вървят по проект ", споделя през смях Дуа, представен от srf.ch.

" Винаги съм желал да играя постоянно, а още повече и на интернационално равнище ", изясни Дуа прехвърлянето си в Лудогорец. След по-трудното начало поради травма, той има 5 гола в 9 мача, като един от тях беше в евротурнирите, като се разписа при успеха над Спартак Търнава с 2:1 при гостуването.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР