Нападателят на Лудогорец - Клаудиу Кешеру говори пред българските журналисти

...
Нападателят на Лудогорец - Клаудиу Кешеру говори пред българските журналисти
Коментари Харесай

Кешеру: Ще подходим с нужното уважение към Торпедо

Нападателят на Лудогорец - Клаудиу Кешеру приказва пред българските публицисти преди заминаването на " орлите " за Грузия, където в четвъртък ще изиграят първия си плейофен дуел от Лига Европа против локалния Торпедо (Кутаиси).

Румънецът съобщи, че той и сътрудниците му ще би трябвало да затвърдят напредъка си и с триумф над грузинския отличник.

" Срещу Торпедо ще влезем по този начин, че да затвърдим напредъка, който се видя в последния мач против ЦСКА. Целта е влизане в групите на Лига Европа. Нормално е триумфът над ЦСКА в последния кръг да ни дава спомагателна убеденост. Знаем по какъв начин да се подобряваме механически, само че е нужно да затвърдим положителните резултати и да вкарваме повече ".

" Проучихме представянето на Торпедо до момента. Ще подходим с нужното почитание към грузинския отбор и е нужно да бъдем готови добре. Мачът няма да е елементарен, а дуелът ще е напечен. Уверен съм за продължаването ни , защото прогресираме и се намираме в добра кондиция ", продължи той.

" Чувствам се доста добре при Пауло Аутуори. Той е огромен експерт. Всички са доста удовлетворени и вършим това, което би трябвало да свърши м. Адаптирането към новите задания също се случва бързо. Ще ставаме тим, който ще вкавра повече ", довери румънецът.

" Понякога топката не желае да влиза . Не мога да кажа, че нямах опция в срещите до момента, само че пропусках. В последните мачове пък върших всичко вярно , само че вратарите спасяваха всичко. Това не мога да го управлявам ".

 Хюсеин Гьочек получи наряд за дуела сред Торпедо и Лудогорец
УЕФА прати турски арбитър за плейофа сред Торпедо и Лудогорец

Важният дуел за българския първенец бе поверен на Хюсеин Гьочек
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР