Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов заяви след победата с 4:0

...
Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов заяви след победата с 4:0
Коментари Харесай

Кресненецът К. Десподов каза каква е тайната на Лудогорец

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов съобщи след успеха с 4:0 против Ботев във Враца, че огромната тайната за триумфите е сработване по време на тренировките.

„ Мисля, че мачът потегли сносно. Няма да разясня обстановката с аления картон. Видя се ясно, че съдията вярно я отсъди. Поздравявам тима на Ботев Враца, не играха затворено, пробваха се да пресират, само че изрично заслужавахме повече успеха “, сподели Десподов, съобщи Блиц спорт.

„ Тайната е сработване по време на тренировките. Както знаете всичко идва от там, след което придаваме работеното на мач. Новите ще стартират да навлизат още по-добре. Мисля, че положителни комбинации се получаваха в офанзива. Играеше се отляво и отдясно, центрирания. Приятно първо полувреме за нас “, добави футболистът от Кресна.

„ Ако си експерт, не би трябвало да те демотивира дали играеш против Рома или Ботев Враца. Трябва да взимаме точки, както в България, по този начин и в Лига Европа. Очаква ни доста тежък мач против Бетис, ще създадем всичко допустимо да играем за победа. Винаги играем за победа “, сподели още българският национал.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР