Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов сподели след отстраняването на Олимпиакос,

...
Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов сподели след отстраняването на Олимпиакос,
Коментари Харесай

Десподов: Категорично надиграхме Олимпиакос

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов показа след отстраняването на Олимпиакос, че „ орлите” изрично са надиграли гръцкия гранд и справедливо не престават в идната фаза, където ги чака шведския Малмьо в съдбоносен плейоф за влизане в групите на Шампионската лига.

Лудогорец се наложи с 4:1 при осъществяването на дузпи, откакто в постоянното време и продълженията мачът приключи при резултат 2:2.

„ Отстранихме Олимпиакос с помощта на себераздваването и голямото предпочитание. Имахме по-голямо предпочитание и изрично надиграхме тима на Олимпиакос, който е доста огромен отбор. Казах и след първия мач – дано те бъдат любимеца, а ние ще приказваме след реванша. Ние имаме много огромна убеденост. Направихме много добър колектив. Нещата се получават съвършено. Тази победа ще ни донесе самочувствие, само че идващите два мача няма да бъдат по никакъв начин лесни”, сподели Десподов.

Преди мача беше доста значимо да си изговорим нещата в съблекалнята, че би трябвало да сме доста спокойни. Беше доста значимо да сме спокойни и уверени в себе си.

Нека се нарадваме на тази победа и да изиграем мача с Арда през уикенда и тогава ще мислим за Малмьо. Ако искаш да играеш в този шампионат, би трябвало да минеш през огромни тимове.Според мен групи на Лига Европа няма да бъдат отчаяние. Ние показахме положителни игри. Влизаме да играем решително и със самочувствие”, сподели още нападателят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР