Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов основа стипендия на свое име,

...
Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов основа стипендия на свое име,
Коментари Харесай

Кирил Десподов основа стипендия за изявени деца

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов основа стипендия на свое име, с която годишно ще оказва помощ на изявени деца по пътя към триумфа. Българският национал раздаде първите стипендии в началното учебно заведение " Паисий Хилендарски " в родния си град Кресна, което самият футболист е приключил като дете.
 Десподов: Честитя на ЦСКА, бяха мъже
Десподов: Честитя на ЦСКА, бяха мъже

" Цяла България ме ненавижда, само че не ми пука "

" Когато преди няколко месеца ме поканиха на посетители в началното ми учебно заведение " Св. Паисий Хилендарски " в родния Кресна, не чаках, че срещата с децата там ще остави такова отражение в мен. Върнах се обратно във времето и аз самият си спомних какво беше да си възпитаник тогава, да мечтаеш по детски, само че не по-малко самоуверено, да се бориш за задачите си и да има какъв да е до теб и да те поддържа.

Реших, че в този момент е моментът да върна нещо назад на учебното заведение. Затова основахме стипендия " Кирил Десподов ", с която годишно ще оказвам помощ на най-изявените деца по пътя към персоналния им връх. Днес раздадохме първите стипендии. Възхитен съм от надарените деца, които аплайваха и завоюваха и съм необикновено благополучен, че се запознахме и си поговорихме. Благодарен съм, че имам опция да оказа помощ на толкоз умни и осъзнати малчугани. В това е смисълът на триумфа - да намериш метод да предадеш нататък ", написа Десподов на страницата си във Facebook.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР