Нападателят на Лудогорец – Кирил Десподов, изрази надежда, че националният

...
Нападателят на Лудогорец – Кирил Десподов, изрази надежда, че националният
Коментари Харесай

Десподов: Добри резултати в Катар ще ни дадат самочувствие

Нападателят на Лудогорец – Кирил Десподов, изрази вяра, че националният ни отбор ще реализира положителни резултати в контролите против Катар и Хърватия по-късно този месец. Според него, те ща дадат самочувствие на тима за формалните срещи, които предстоят през юни.

„ Няма да се връщаме на мача през вчерашния ден (бел.ред. – дуелът на Лудогорец с Царско село (1:1). Ако кажа нещо и ще обидя някого. Има доста огромно значение на какъв стадион играеш, какъв е теренът и всеки един подробност. Терените там ще бъдат феноменални, няма да са като през вчерашния ден и съм доста щастлив, че ще изиграем тези два мача. Нека разясняваме националния тим, а не терените в България”, показа Десподов

„ Ние сме експерти, не е правилно да разясняваме. Нашата работа е на терена. Не да разясняваме протичащото се. Според мен не е правилно да разясняваме такива неща. Нашата работа е да вършим по този начин националният тим да върви нагоре и да реализираме триумфи. Това са мачове, в които всеки един футболист би трябвало да даде не 100, 200%. Реално видяно при добър резултат за нас ще даде положително самочувствие на тима. Имаме потребност от самочувствие”, сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР