Нападателят на Лудогорец - Ихинио Марин може да се завърне

...
Нападателят на Лудогорец - Ихинио Марин може да се завърне
Коментари Харесай

Нападател на Лудогорец пред завръщане в родния си клуб

Нападателят на Лудогорец - Ихинио Марин може да се завърне в родния си клуб Мурсия. 28-годишният футболист бе свързван с много тимове, само че испанците са най-настоятелни и са най-близо до подписа му, написа " Мач Телеграф ".

Мурсия сега се намира в третото равнище на испанския футбол, само че желае да се бори за промоция в Сегунда дивисион. За задачата на клуба му би трябвало класен голаджия, който да поведе останалите си съотборници към победи.
 Шимунджа: Не усетих да сме подценили мача
Шимунджа: Не усетих да сме подценили мача

" Трябва да си извлечем поуките от този дуел "

Медиите в Испания настояват, че Ихинио се вписва отлично в този профил. Освен това той има преимущество пред останалите претенденти с обстоятелството, че е младеж на клуба, въпреки и да не съумява да пробие в първия състав. Очаква се и самият състезател да бъде заинтересован от това предложение.

В момента испанецът е четвърти избор за офанзивата на Лудогорец и би трябвало да стане знамение, с цел да стане първи. През предишното състезание бе преотстъпен на Гурник, където изигра 7 мача и вкара 3 гола.

Най-вероятно Мурсия също ще търси вид да го вземе чартърен, само че не е ясно дали " Орлите " ще се съгласят на сходна договорка. Според осведомени първенците желаят да продадат нападателя, с цел да си избият най-малко част от парите, които вложиха в него.
 Шамрок Роувърс - Лудогорец 2:1 в мач-реванш от квалификациите в Шампионската лига
Неубедителен Лудогорец трепери в Ирландия, само че продължава напред в Шампионската лига

" Орлите " изгубиха с 1:2 от Шамрок, осигуриха си мачове в Европа най-малко до зимата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР