Нападателят на Лудогорец Игор Тиаго коментира категоричната победа с 3:0

...
Нападателят на Лудогорец Игор Тиаго коментира категоричната победа с 3:0
Коментари Харесай

Игор Тиаго: Това е добър резултат, но там ще бъде трудно

Нападателят на Лудогорец Игор Тиаго разяснява безапелационната победа с 3:0 против Шамрок Роувърс в първия мач от втория прелиминарен кръг на Шампионска лига. Той вкара един от головете за триумфа. Попадението беше негово първо в евротурнирите. Тиаго съобщи, че разградчани стартират усилена работа, с цел да реализиран победа и като посетител на Шамрок.

" Работихме доста през седмицата. Вече бяхме анализирали противниковия тим. Знаехме техните слаби страни и успяхме да си тръгнем с победа. Ще работим доста крепко по време на седмицата, с цел да отидем там и да създадем добър мач. Направихме добър резултат у дома и знаем, че там ще е сложен мач. Започваме да работим, с цел да реализираме още една победа против Шамрок ".
 Лудогорец победи Шамрок с 3:0 в първи мач от втория квалификационен кръг на ШЛ
Лудогорец си свърши работата и към този момент мисли за третия квалификационен кръг на Шампионска лига

Вижте детайлности

" Нормално е във футбола да се понижи малко ритъмът. Знаехме, че може да падне. Другият тим се опитваше. Направихме едно разиграване, което отработихме през седмицата. Щастлив съм, че вкарахме трети гол.

" Процесът за моята акомодация беше безусловно естествен. Моите съотборници доста ми помогнаха и беше безусловно естествено.
 Шимунджа: Това беше единствено първата стъпка
Шимунджа: Това беше единствено първата стъпка

" Имаше сила, комбинации и изнесохме добра продукция "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР