Нападателят на Лудогорец Игор Тиаго беше избран за Играч на

...
Нападателят на Лудогорец Игор Тиаго беше избран за Играч на
Коментари Харесай

Игор Тиаго: Това е идентичността на Лудогорец

Нападателят на Лудогорец Игор Тиаго беше определен за Играч на мача против Спартак Варна. Бразилецът означи два гола за успеха с 5:0, само че предизвести, че отборът го чака доста значим дуел против Динамо Загреб в квалификациите на Шампионска лига.

„ Смятам, че това е идентичността на Лудогорец. Това работим през цялата седмица – треньорът желае интензитет. Да сме отдадени по подобен метод демонстрираме нашата еднаквост. Това демонстрира какъв брой сме отдадени в тима. Днес съм доста благополучен, само че на следващия ден е нов ден. Имаме доста, доста значим мач, който следва идната седмица “.

„ Това е идентичността на Лудогорец, която ние търсим да вършим. През цялата седмица работихме това. Беше изцяло естествено това, което се случи “.

„ Ние сигурно знаем, че ще бъде доста сложен мач, само че би трябвало да си свършим нашата работа тук у дома. Ще работим по време на седмицата и без подозрение ще се подготвим за мача, който е идната седмица “.

„ Голът е нещо, което се случва. Ние имаме една здравословна конкуренция на моята позиция. Смятам, че това не е толкоз за нас, що се касае за треньора, само че това е доста хубаво. Това демонстрира, че нападателите, с които разполагаме, вкарват голове. Всеки един треньор мечтае за това да избира нападателите си “, съобщи Игор Тиаго.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР