Нападателят на Локомотив (Пловдив) Преслав Боруков е отказал предложение да

...
Нападателят на Локомотив (Пловдив) Преслав Боруков е отказал предложение да
Коментари Харесай

Ас на Локомотив е получил оферта от белгийски клуб

Нападателят на Локомотив (Пловдив) Преслав Боруков е отказал предложение да премине в белгийския втородивизионен клуб Дайнце, оповестява Българска телеграфна агенция. Белгийците са предложили на настоящия му клуб предложение, което при избрани взаимни отстъпки от двете страни е могло да бъде удовлетворяващо.

Футболистът обаче не е останал впечатлен от предлагането, като не се касае единствено за финансовата част. Отборът на Дайнце е на 8-о място в белгийската Втора лига с 21 точки, на 5 от първите шест, които след завършек на постоянния сезон ще си оспорват промоция в Първа дивизия.

За равнището на втора белгийска дивизия обаче, където се играе много атакуващо, отборът е вкарал 20 гола в 17 мача и е измежду тимовете с ниска ефикасност.

Ръководството на Локомотив (Пловдив) е наясно с решението на Боруков, който вкара победния гол над Хебър (Пазарджик) за 2:1, а също по този начин донесе и обрата против Пирин по-рано през сезона. егов принос е и успеха с 10 души против Арда, когато направи независим пробив и безусловно сервира топката пред голлинията на Бирсент Карагарен.

В Локомотив обаче чакат още предложения за мощния 22-годишен нападател. Преди няколко дни някои медии осведомиха, че клубът е почнал договаряния за анулиране на контракта с играча, само че за момента такива няма.

По всичко наподобява, че на " Лаута " ще се опитат да извлекат някакви дивиденти от цялата обстановка. А през вчерашния ден " черно-белите " се укрепиха с естонския нападател Ерик Сорга, който идва след един сезон в шведския ИФК Гьотеборг.
 Томаш чака трети нов
Томаш чака трети нов

Бащата на играча помогнал
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР