Нападателят на Ливърпул Садио Мане заяви, че първата титла от

...
Нападателят на Ливърпул Садио Мане заяви, че първата титла от
Коментари Харесай

Садио Мане: Няма да спрем дотук

Нападателят на Ливърпул Садио Мане съобщи, че първата купа от 30 години, до която стигна тимът, е единствено началото на триумфите. Мърсисайдци стигнаха до триумфа в шампионата седем кръга преди неговия край, а съгласно мнозина това ще е началото на интервал на доминация за " алените ".

" Мисля, че има още една стъпка за всички нас, обвързвана с това, което желаеме да реализираме. Като футболист постоянно би трябвало да си гладен за триумфи. Имаме страховит тим и щаб, клубът е необикновен. Имаме огромни неща за реализиране и няма да спрем дотук. Просто би трябвало да имаме вяра в себе си, да продължаваме да работим и да бъдем скромни ", показа Мане.

28-годишният нападател направи следващия си доста мощен сезон, като се регистрира с 19 гола и 12 асистенции. Той не скри, че Юрген Клоп е изиграл огромна роля в развиването му: " Той е страховит управител. Имам шанс да работя с него, тъй като като състезател и като човек се развих под негово управление. Вижда се по какъв начин играчите се развиват в този тим и всичко идва от него. "

Sadio Mane's goals have won Liverpool 18 points over the course of the season - the joint-most in the Premier League
— Sky Sports (@SkySports) June 30, 2020
Ако продължи да побеждава, Ливърпул може счупи върха на Манчестър Сити по точки за един сезон. Двата тима се изправят един против различен в четвъртък.

" Не би трябвало да стопираме и няма да спрем, откакто сме станали първенци. Рекордите във футбола са там, с цел да бъдят подобрявани. Ние желаеме да реализираме нещо особено. Ще бъде в действителност добър мач и няма да има извинения. Трябва да създадем всичко, което е по силите ни, с цел да спечелим. Остават ни седем мача и ще се опитаме да ги спечелим всичките ", сподели още Садио.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР