Нападателят на Ливърпул Садио Мане няма да промени стила си

...
Нападателят на Ливърпул Садио Мане няма да промени стила си
Коментари Харесай

Мане го върна на Пеп: Бих симулирал пак

Нападателят на Ливърпул Садио Мане няма да промени стила си на игра, без значение от „ нападките “ на Пеп Гуардиола, който го упрекна в преструване в наказателното поле.

Мениджърът на Манчестър Сити насочи рецензията предишния уикенд, когато сенегалският национал бе украсен в жълто, откакто падна леко в пеналтерията след прикосновение с Фредерик Гилбер от Астън Вила. Наставникът на мърсисайдци Юрген Клоп незабавно го отбрани и Гуардиола незабавно отвърна, казвайки, че мненията са били част от по-дълго изявление, в което той е похвалил нападателя и е било „ надалеч от мислите ми да дефинирам Садио като подобен състезател, тъй като му се удивлявам извънредно доста “.

Мане, който не беше наясно със протичащото се поради уговорката си в Шампионската лига с „ алените “, надиграли вкъщи Генк с 2:1, има вяра, че в случай че има контакт, негово право е да падне на земята. Самият африкански нападателен футболист даде подигравателен отговор на Пеп преди конфликта сред двата състава тази неделя на „ Анфийлд “.

„ Ако мога да получа дузпа, сигурно „ ще симулирам “ още веднъж “, пошегува се той.

„ Ако „ симулацията “ ми обезпечи дузпа, тогава ще падна на земята! Защо не? Но това, което сподели Юрген, е правилно. Аз не симулирам. Имаше контакт в мача с Вила. Може би, не беше дузпа и той не я даде, като ме глоби с жълт картон. Ако би трябвало да бъда почтен, нямам проблем с това. Важно е какво желая да продължа да върша в такива обстановки. Ако получа дузпа, да, това е дузпа. Ако ли не – не, само че това по никакъв метод няма да промени метода ми на игра ".

"Единствено, което мога да кажа е, че постоянно ще бъда на 100% подготвен да оказа помощ на тима. Мисля, че е мъдро от негова страна да притегли вниманието на основния арбитър, само че аз ще продължа да играя своя футбол, както постоянно съм го правил. Не обръщам внимание на това, което споделя, тъй като то е част от футбола. Независимо че видях това, което е коментирал за мен, мисля, че е положително “, стартира той.

По това време рецензията на Гуардиола бе прегледана като началото на психически игри преди дуела на „ Анфийлд “. Действащият повторен първенец изостава на шест точки от играчите на Клоп, а загуба ще накърни още повече упоритостите им за трета поредна корона. Без подозрение в неделя следва мачът на сезона, а Сити е единственият тим, който има триумф над Ливърпул в последните 50 срещи от лигата.

„ Интересен мач следва. Всички знаят какъв брой е значим този дуел, всички са разчувствани. Очакваме с неспокойствие първия съдийски сигнал. Това е един от най-големите проби, сигурно, само че в случай че ме попитате и против Астън Вила и Лестър изпитахме много компликации. Така че към този момент имахме усложнения през сезона, което ще ни помогне в неделя. Ще бъде в действителност извънредно значимо да вземем позитивен резултат от този конфликт. Ще дадем всичко от себе си, с цел да побеждаваме най-после “, приключи сенегалецът. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР