Нападателят на Ливърпул Роберто Фирмино може да отнесе тежка санкция

...
Нападателят на Ливърпул Роберто Фирмино може да отнесе тежка санкция
Коментари Харесай

ФА ще разследва звезда на Ливърпул за расизъм

Нападателят на Ливърпул Роберто Фирмино може да отнесе тежка глоба за сериозното спречкване с Мейсън Холгейт по време на градското дерби против Евертън от третия кръг на ФА Къп нощес. Вестник „ Индипендънт” научи, че обстановката е попаднала в отчета на основния арбитър Робърт Медли и това значи, че ще бъде прегледана.

Ван Дайк за дебюта: Едва ли можеше да е по-добре

Според изданието Фирмино съвсем несъмнено ще си изпати, тъй като си е разрешил да наскърбява своя противник на расистка основа. Младият Холгейт предизвика обстановката, като изцяло излишно изблъска Фирмино право в трибуните, когато топката към този момент бе напуснала очертанията на терена. Бразилецът ядно се изправи и опита да се конфронтира със бранителя, след което му сподели нещо, а Холгейт завчас се разгневи. По това време към този момент много играчи се бяха скупчили сред двамата и това попречи на по-сериозни произшествия.

От Ливърпул обявиха, че ще спомагат по всевъзможен метод на следствието. Крайният му излаз ще зависи на първо място от това, което Медли и четвъртият съдия Джон Мос са записали в отчета си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР