Нападателят на Ливърпул Роберто Фирмино е близо до подписване на

...
Нападателят на Ливърпул Роберто Фирмино е близо до подписване на
Коментари Харесай

Фирмино близо до нов договор с Ливърпул

Нападателят на Ливърпул Роберто Фирмино е покрай сключване на нов контракт с клуба. Настоящият договор на бразилеца е до лятото, само че той към този момент много време договаря с шефовете на " Анфийлд " за неговото удължение и двете страни са покрай договорка, твърди журналистът от " Скай Дойчланд " Флориан Плетенберг. Според него 31-годишният футболист ще удължи престоя си при мърсисайдци до 2025 година.

Макар в последно време да играе по-рядко, Фирмино си остава значима част от състава на Ливърпул и персонално мениджърът Юрген Клоп упорства той да остане в клуба. Бразилецът, който бе притеглен през 2015 година от Хофенхайм, досега има 107 гола и 87 асистенции за Ливърпул в 348 мача във всички шампионати. Откакто е на " Анфийлд " той завоюва и куп титли, измежду които Шампионската лига, купата в Премиър лийг, ФА Къп, " Карабао Къп " и други
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Агентът на играча Роджър Уитман също удостовери, че се работи по новия контракт на нападателя и договарянията вървят положително, въпреки към момента нищо да не е подписано публично.

" Връзката сред Фирмино и Ливърпул е доста дълга. Роберто се усеща добре тук и диалозите вървят положително. Вероятно през февруари ще забележим накъде ни води пътят ни. Роберто ще има последната дума по отношение на контракта с Ливърпул. На прав път сме и връзките ни с Ливърпул са отлични. Те са превъзходен клуб ", показа сътрудникът.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР