Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах заяви, че отборът се е

...
Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах заяви, че отборът се е
Коментари Харесай

Салах: "Ливърпул" няма извинение за провала

Нападателят на " Ливърпул " Мохамед Салах съобщи, че тимът се е провалил през този сезон и няма опрощение за това, че няма да играе в Шампионската лига следващата година. Червените дефинитивно се простиха с очакванията да влязат в топ 4, откакто " Манчестър юнайтед " " Челси " в четвъртък. " Ливърпул " е на пето място, като изостава на 4 точки от четвъртия " Нюкасъл " мач преди края на сезона.

Това е първият цялостен сезон на в отбора, в който " Ливърпул " не влиза в четворката.

" Напълно съм унищожен. Нямаме никакво опрощение. Имахме всичко нужно, с цел да се класираме за Шампионската лига, и се провалихме. Ние сме " Ливърпул ", класирането за този шампионат е минимумът. Съжалявам, само че е прекомерно рано за ободряваща и оптимистична обява. Разочаровахме вас и себе си ", сподели Салах.

Нападателят има 30 гола във всички шампионати, а единствено един гол го дели от това да стане първият футболист във Висшата лига, който приключва с най-малко 20 попадения и 10 асистенции в три следващи сезона. В момента Салах дели върха с Тиери Анри.

Салах е на един гол от това да стигне 20 попадения във Висшата лига за пети път в шестте сезона с " Ливърпул ", а в случай че вкара на " Саутхемптън " в неделя, той ще стане първият футболист на алените след Роджър Хънт през 1965-1966, който отбелязва най-малко 20 гола в шампионата за трета поредна година.

" Ливърпул " готви фрапантна смяна през лятото. Клубът към този момент заяви, че ще се раздели с четирима играчи - Роберто Фирмино, Джеймс Милнър, Наби Кейта и Алекс Окслейд-Чембърлейн.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР