Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах вярва, че ще играе на

...
Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах вярва, че ще играе на
Коментари Харесай

Мохамед Салах изрази увереност, че ще играе на световното

Нападателят на " Ливърпул " Мохамед Салах има вяра, че ще играе на международното състезание за родината си Египет макар травмата от финала в Шампионската лига против " Реал " (Мадрид). Звездата на мърсисайдци напусна финалния дуел в 30-ата минута, откакто се приземи тежко на лявото си рамо след конфликт с капитана на " Реал " Серхио Рамос.

Салах е главната вяра на Египет за положително показване на международното състезание в Русия. Той имаше огромна заслуга за класирането на отбора на международно за пръв път от 1990 година Египет има единствено две участия (1934 и 1990 г.), само че към момента няма победа.

" Беше доста тежка нощ, само че аз съм войник. Въпреки упованията аз съм убеден, че ще бъда в Русия, с цел да ви направя горди. Вашата обич и поддръжка ми дават силата, от която се нуждая ", написа Салах в " Туитър ".

Според първичната информация от " Ливърпул " той е с проблеми в рамото, а мениджърът Юрген Клоп изрази подозрения за счупена ключица. По-късно футболната федерация на Египет заяви, че Салах е с разтегнати раменни връзки.

Първенството стартира на 14 юни, а Египет е в една група с домакина Русия, Саудитска Арабия и Уругвай.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (81)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР