Нападателят на лидера в Ла Лига Атлетико Мадрид се върна

...
Нападателят на лидера в Ла Лига Атлетико Мадрид се върна
Коментари Харесай

Суарес: Казаха ми, че съм стар за Барселона

Нападателят на водача в Ла Лига Атлетико Мадрид се върна обратно във времето, с цел да си напомни неприятните последни месеци и седмици като футболист на. Уругваецът напуснал афектиран " Камп Ноу ", откакто му било декларирано, че към този момент е остарял за огромния футбол. В момента Суарес върви втори при голмайсторите в шампионата, като има едно попадение по-малко от водача Лионел Меси.

" Това, което най-вече не ми хареса, беше, че водачите на Барселона ми споделиха, че съм стар, че към този момент не мога да играя на високо равнище, че не давам отговор на равнището на топ клуб. Наистина не ми хареса.

От една страна, желаех да напусна, тъй като след всичко, което претърпях в Барселона, към мен се отнасяха по този начин. Най-трудното е, когато има семейство, което е привикнало да живее на едно място в продължение на шест години.

Може би най-трудното беше да се изясни преместването на децата, които имат свои другари в Барселона, техните привички. Особено в изискванията на пандемия и всички компликации при връзката тук в Мадрид.

Това усложнява всичко, би трябвало да останете у дома, тъй като децата не могат да вървят на извънкласни занимания. Те изгубиха другари, тъкмо както фамилията на жена ми остана в Барселона.

Но би трябвало да разгледате и позитивните аспекти. Не можех да бъда благополучен там, където към този момент не ме желаеха. Сега фамилията ми знае, че съм благополучен и това е главното ", разяснява Суарес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР