Нападателят на Левски Валери Божинов, който не е желан от

...
Нападателят на Левски Валери Божинов, който не е желан от
Коментари Харесай

Левски пусна Божинов във Враца

Нападателят на Левски Валери Божинов, който не е мечтан от Петър Хубчев, получи позволение от " сините " да тренира с Ботев (Враца), научи Sportal.bg. Както е известно, някогашният състезател на Фиорентина, Ювентус, Манчестър Сити, Парма и Спортинг (Лисабон) няма да продължи кариерата си на стадион " Георги Аспарухов ". Той обаче към момента чака да получи финансовите си хонорари, откакто двете страни се споразумяха договорът му да бъде преустановен една година преди приключването му. Именно заради това изпълнителният шеф на столичани Павел Колев издал формален документ на Божинов, който му позволява от през днешния ден до края на месеца да тренира с отбора на Ботев (Враца). 33-годишният футболист пристигна на " Герена " през зимата след шест месеца във Враца, където изигра 11 мача и вкара 7 гола. Два от тях бяха против Левски на " Георги Аспарухов ", когато донесе историческата победа с 3:1 на врачани.
 Левски - Етър 1:0 @@@
Божинов изигра 11 мача и вкара четири гола за " сините " напролет, като с последното си попадение класира тима в Лига Европа.
 Левски - Ботев ( Враца) 1:3 @@@
Нападателят желае да се готви под управлението на втория му татко Сашо Ангелов, с цел да бъде във форма, в случай че си откри тим в чужбина. Самият състезател е безапелационен, че не желае да стопира с футбола, като се надява да подпише следващ контракт зад граница. Нападателят е играл в осем разнообразни страни - Италия, Англия, Португалия, България, Сърбия, Китай, Швейцария и Хърватия. Бившият национал е сторил това с екипите на рекордните 15 клуба - Лече, Фиорентина, Ювентус, Манчестър Сити, Парма, Спортинг (Лисабон), Верона, Виченца, Левски, Тернана, Партизан, Мейджоу Хака, Лозана, Риека и Ботев (Враца).
 Левски - Ботев ( Враца) 1:3 @@@

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР