Нападателят на Левски - Уелтън говори след . Успехът беше

...
Нападателят на Левски - Уелтън говори след . Успехът беше
Коментари Харесай

Уелтън за евентуален негов трансфер в друг клуб: Не мога да обещая нищо

Нападателят на Левски - Уелтън приказва след . Успехът беше първи за " сините " по време на лагера в Турция.

" Изпълнихме тактическите инструкции на треньора. Дойдохме да пробваме нещата, които упражняваме в тази подготовка, изпълнихме напътствията и си тръгваме с победа от този мач. Не сме фокусирани върху резултатите, а върху работата, която дойдохме да свършим. Нашият фокус е шампионатът ", показа Уелтън пред клубната телевизия.

Офанзивният футболист приказва и за опцията той да бъде трансфериран.

" Не мога да обещая нищо. Предпочитам да не разясня това, моята работа е да играя футбол, останалото е работа на управлението и треньорския щаб. Всеки ден ще работя и ще навляза във форма в шампионата, сега не съм на 100%. И в тренировките, и в мачовете гледаме да осъществим заложеното от треньорите. Не мога да обещая нищо. Благодаря на всички последователи. Тук съм, с цел да направя най-хубавото на тима. Докато съм тук, ще давам най-хубавото “, добави той.

Бразилецът разяснява и сплотеността на колектива и усещанията си от новото попълнение на 26-кратните първенци Фабио Лима.

" Ще опитам да вкарам оптимално доста голове. Най-важни са тимът и отборната игра. Винаги е добре, когато дойде бразилец, за нас е по-лесна връзката. Фабио Лима е доста значим футболист за нас, пристигнал е да ни помогне и считам, че е доста добър футболист “, сподели Уелтън.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР