Нападателят на Левски Роналдо, който успя да се разпише в

...
Нападателят на Левски Роналдо, който успя да се разпише в
Коментари Харесай

Роналдо: Ще натрупаме опит и всичко ще си дойде на мястото

Нападателят на Левски Роналдо, който съумя да се разпише в дербито против ЦСКА, приключило 1:1 в мач от efbet Лига, бе удовлетворен от своето попадение, само че призна, че по-важни са били трите точки за тима.

" Благодаря на Господ. В последна сметка не се получиха травми. Можехме да решим мача по-рано, благополучен съм, че вкарах. Важно е да отбелязваш, само че избрах да излезем с три точки и победа, в сравнение с с мой гол ", стартира той.

" В последна сметка ще има още доста загуба на точки и нищо не е решено. Няма какво да създадем, одобряваме го и би трябвало да се борим. Можех и още веднъж да вкарам, откакто преодолях най-после бранителя. Отбелязах един гол и различен можех, само че просто не съумях, това е част от футбола ", добави нападателят.

" Това беше дерби, по този начин или другояче би трябвало си предан. Влезнахме добре в мача, само че малко централизация не ни доближи. Ще ни натрупаме и повече опит, както и тренировки, а всичко ще си пристигна на мястото ", приключи Роналдо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР