Нападателят на Левски - Рикардиньо, не скри радостта си от

...
Нападателят на Левски - Рикардиньо, не скри радостта си от
Коментари Харесай

На Рикардиньо му харесва да бъде герой за Левски

Нападателят на Левски - Рикардиньо, не скри насладата си от това, че се трансформира в воин за отбора в първия формален мач за пролетта.

Бразилецът донесе триумфа на " сините " в гостуването на Пирин. 22-годишният таран се възползва от неточност на бранителя на " орлетата " Диане и вкара решителния втори гол, като имаше съществена роля и при отбелязването на първия.

" Никога не спирам! Първи мач за годината и ужасно показване от всички. Доволен съм от успеха и гола. Продължаваме дружно да се борим за задачите си ", написа Рикардиньо в обществените мрежи.

Както " Тема Спорт " написа, Левски се отхвърли от продажбата му тази зима. Бразилецът ще остане най-малко до лятото на " Герена " и тогава още веднъж могат да се преглеждат предложения за него. Нападателят бе желан от Виктория (Пилзен).

Чехите и " сините` обаче не можаха да се схванат за парите. Виктория даваше 600 000 евро, а Левски упорства за 1 милион евро, като столичани са били подготвени да си свидлив ръцете на 850 хиляди от европейската валута. На хоризонта се появи и съветският Урал, който бе извадил повече пари за 22-годишния таран, само че и до такава договорка не се стигна.
 Ново попълнение? Ники Костов тренира интензивно с първия отбор на Левски
Ново попълнение? Ники Костов тренира интензивно с първия отбор на Левски

Специалистът даде персонален образец на футболистите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР