Нападателят на Левски Найджъл Робърта е влязъл в полезрението на

...
Нападателят на Левски Найджъл Робърта е влязъл в полезрението на
Коментари Харесай

Турски клубове следят голмайстора на Левски

Нападателят на Левски Найджъл Робърта е влезнал в полезрението на редица турски клубове, написа " Тема Спорт ". Скаути на отборите от югоизточната ни съседка са следили изявите на нидерландеца против Берое. Той се показа извънредно мощно в Стара Загора и означи двата гола за триумфа на " сините " с 2:1. Така 22-годишният футболист към този момент има на сметката си 11 точни изстрела в 17 турнирни мача.

На трибуните под Аязмото бе и някогашният футболист на Локомотив (Пловдив) Несим Нешадов. В момента той е управител и работи в тясно съдействие с турски клубове. При комшиите даже се появи информация, че Робърта към този момент е бил гледан и от скаути на Галатасарай. Не е ясно обаче каква оценка са му сложили те.  Робърта засенчи Камбуров и прати Левски на второ място (видео+галерия)
Бивш състезател на Левски към този момент е играл в турския гранд. Това е Гари Родригес. Той бе продаден от " сините " на испанския Елче, а по-късно мина през гръцкия ПАОК, с цел да се озове в Галатасарай. След това Родригес носи и екипа на различен от тамошните грандове - Фенербахче. В момента той още е там - има 3 гола в 22 турнирни дуела през тази акция.

През зимата Найджъл Робърта бе обект на интерес от полския Легия (Варшава). Имаше даже и питане посредством сътрудници от страна на Лудогорец. От Герена " обаче бяха безапелационни, че няма да се разделят с него. Сегашната тежка финансова обстановка на " сините " може да ги принуди да продадат нидерландеца. Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР