Нападателят на Левски Марин Петков говори пред медии в Пресклуб

...
Нападателят на Левски Марин Петков говори пред медии в Пресклуб
Коментари Харесай

Марин Петков: Дано Левски развали лошата серия срещу Лудогорец

Нападателят на Левски Марин Петков приказва пред медии в Пресклуб " България " през днешния ден. Той беше определен от спортните публицисти за най-хубав футболист в шампионата за месец март.

" Всеки един човек, а и най-много състезател, има спадове и възходи. Това е обикновено нещо в живота и значимо е по какъв начин ще го преодолееш.

В последния мач отпаднахме физически през второто полувреме. По-важното обаче е, че не допуснахме гол и взехме трите точки. Сега ни предстоят най-приятните за мен дербита в България с ЦСКА и Лудогорец. Надявам се да излезем наред от тях. Надявам се да издържим физически. И ние, и треньорите, вършим всичко по силите ни.

Надявам се да развалим тази серия (срещу Лудогорец - б.а.). Негативна е, само че сериите са за това - с цел да се скапват.

Не мисля, че би трябвало да приказвам за упоритостите ни. Стремим се да играем все по-добре, да си построяваме стила и да печелим оптимален брой точки. Не мисля, че би трябвало да се изхвърляме с изявления. По-добре е да покажем на терена дали сме подготвени за по-предните места в класирането.

Стремим се да побеждаваме във всеки мач и да преобладаваме над противниците. Мисля, че статистиката е показателна. Треньорът изисква от нас да играем актуален футбол, както е на запад - с повече придвижване и ротации ", сподели той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР