Нападателят на Левски Жуниор Мапуку отбеляза един от най-красивите голове

...
Нападателят на Левски Жуниор Мапуку отбеляза един от най-красивите голове
Коментари Харесай

Мапуку: Треньорът полудява, когато не вкарваме

Нападателят на Левски Жуниор Мапуку означи един от най-красивите голове в българския шампионат в мача с Пирин. Той трансферира вратар и отбрана на "орлетата ", с цел да направи 2:0 през второто полувреме.

И по тази причина разумно беше определен за Играч на мача.Той обаче не изиска да одобри цялата популярност единствено за себе си, а благодари на съотборниците си и на треньора Делио Роси за шанса, който е получил.

"Благодаря на съотборниците си, тъй като ние работим дружно. Благодаря на треньора, че ми даде късмет да играя, както и на съотборниците си. Да, вкарахме много голове в последните два мача, в тренировките работим за това. Ако не бележим, треньорът безусловно полудява ", съобщи Мапуку пред DIEMA SPORT и разяснява, че не му пречи новата позиция отляво.

"Работя за моя тим, без значение дали играя в ляво или другаде. На фланга би трябвало да давам най-хубавото от себе си. Там оказвам помощ в отбрана и в действителност се пробвам да го върша ", добави конгоанецът и показа какво е споделил на тима Делио Роси след почивката.

"Треньорът не беше удовлетворен от първото полувреме. Той ни сподели какво да вършим и ние излязохме доста по-решени да вкарваме и видяхте, че го направихме ", добави нападателят и приказва за идните борби до края на годината.

"Гледам мач за мач, в този момент ни следва мач със Славия. Трябва да дадем най-хубавото от нас и против този противник, а след това ще мислим за Купата за мача с Дунав. Нека да изиграем първо мача с тях, а след това ще забележим какво ще стане в другия шампионат ", приключи Мапуку.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР