Нападателят на Левски - Габриел Обертан коментира равенството 2:2 с

...
Нападателят на Левски - Габриел Обертан коментира равенството 2:2 с
Коментари Харесай

Габриел Обертан: В доста мачове не играем като Левски

Нападателят на Левски - Габриел Обертан разяснява равенството 2:2 с ЦСКА във вчерашното дерби за шампионата сред двата тима.

" Сините " губеха до 8-ата минута с 0:2, само че през втората част съумяха да се върнат в мача и да доближат до трагичния поврат.

 ЦСКА и Левски приключиха наедно 2:2
ЦСКА и Левски подлудиха публиката със супер мач! " Сините " се върнаха от пъкъла и стопираха тима на Белчев!

Играчите на Делио Роси наваксаха закъснение от два гола

Още първоначално допуснахме да губим с 0:2 и изглеждаше, че това ще бъде много тежък мач, само че ние показахме темперамент и стигнахме до равенството. Можехме даже да спечелим, в случай че имахме още 5 минути, само че 2:2 е добър резултат. През първата част не показахме нищо. Започнахме доста зле, не бяхме свежи и подготвени за борба. На полувремето треньорът съумя да ни стимулира. Трябваше да стартираме да действаме като мъже. През първата част бяхме като някакви деца, които не знаят какво да вършат, само че през втората част стояхме надалеч по-добре и би трябвало занапред нататък да действаме тъкмо по този начин.

Играем с ЦСКА всяка седмица, само че атмосферата си остава огнена. Знам, че почитателите желаят от нас да играем добре. Понякога резултатът няма значение, само че те желаят да видят, че се борим и се раздаваме, и считам, че през днешния ден се случи тъкмо това.

 Делио Роси: Ние сме чудноват тим, само че все пак жив!
Делио Роси: Ние сме чудноват тим, само че все пак жив!

" Започнахме с четирима нападатели ", съобщи италианецът

Сблъсъкът за купата не е завършил. Хубаво е, че взехме преднина от два гола, само че виждате, че противникът може да бележи от всяко състояние. Трябва да стартираме по-добре от през днешния ден и считам, че можем да ги отстраним.

Отборът се развива, само че имаме върхове и спадове. В прекалено много мачове не играем като Левски. Трябва във всеки дуел да действаме както през днешния ден през второто полувреме. Имаме задоволително класа и няма причина това да не се случва непрекъснато. Наистина от време на време се държим необичайно, само че всичко зависи от нас футболистите. Феновете непрекъснато ни поддържат, президентът е зад нас, треньорът прави всичко по силите си, тъй че нямаме оправдания ", разяснява някогашният състезател на Манчестър Юнайтед.

 Наказание от един мач без аудитория чака Левски?
Наказание от един мач без аудитория чака Левски?

Причината - случаят с ранената полицайка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР